Пройти ВЛК за статтею 16 Не з чуток знаю, як важко іноді пояснити свій внутрішній стан іншим людям, а особливо офіційним структурам. Саме тому я довго не наважувався звернутися щодо проходження ВЛК. Але коли нарешті зважився і дізнався, що існує стаття 16 розкладу хвороб, яка враховує психічні порушення, відчув полегшення. Виявилося, що не все так складно — треба просто звернутися до фахівців і надати правдиву інформацію про свій стан. Велике значення у моїй справі мав військовий психіатр, котрий поставився до мене з розумінням і гідністю, провів ретельне обстеження і на його основі надав свої висновки. Пройти ВЛК за статтею 16 https://www.actum.com.ua/blog-3-1/stattja-16-rozkladu-hvorob-vlk вдалося без надмірного тиску чи упередження, і я залишився задоволений як результатом, так і підходом до людини. Такий досвід показує, що українська система військово-лікарської експертизи здатна бути не лише суворою, а й справедливою. Я вдячний кожному, хто допоміг мені пройти цей етап і розставити всі крапки над "і".
top of page

Wasaki Farms Group
Public·72 members
4 Views
Members
- lila summer
- Alex Martin
- Elias Clark
- John. Snow.
bottom of page