top of page

Wasaki Farms Group

Public·9 members
Thomas Jones
Thomas Jones

Lichtstad Met Uw Paarlen Poorten Akkoorden


Een geweldige tekst om mee te zingen. Lichtstad met uw paarlen poorten Wond're stad zo hoog gebouwd Nimmer heeft men hier op aarde, Ooit uw heerlijkheid aanschouwd. Heilig oord vol licht en glorie Waar de boom des levens bloeit En de stroom van levend water Door de gouden godsstad vloeit. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, Luist'ren naar zijn liefdestem. Daar geen rouw meer en geen tranen In het nieuw Jeruzalem. Schoon tehuis voor moede pelgrims Komend uit de zandwoestijn, Waar zij rusten van hun werken Bij de springende fontein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, Luist'ren naar zijn liefdestem. Daar geen rouw meer en geen tranen In het nieuw Jeruzalem. Wat een vreugde zal dat wezen Straks vereend te zijn met Hem In die stad met paarlen poorten In het nieuw Jeruzalem Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, Luist'ren naar zijn liefdestem. Daar geen rouw meer en geen tranen In het nieuw Jeruzalem. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, Luist'ren naar zijn liefdestem. Daar geen rouw meer en geen tranen In het nieuw Jeruzalem.
Lichtstad Met Uw Paarlen Poorten Akkoorden


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2u0UHI&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3K0mH8vu4kH3_FpYcLlt61Lichtstad met uw paarlen poorten is een lied uit het Zweeds vertaald. De tekst is van Fredrick Arvid Blom (1867-1927) Som en herlig gudomskälla. De Nederlandse vertaling is van Margaretha Alt. De Engelse titel van het lied is: He the pearly gates will open.De melodie wordt toegeschreven aan Alfred Dulin (1894-1960).


De stad met paarlen poorten.1. Lichtstad met uw paarlen poorten,Wond're stad zo hoog gebouwdNimmer heeft men op deez' aarde,Ooit uw heerlijkheid aanschouwd.2. Heilig oord vol licht en glorie Waar de boom des levens bloeitEn de stroom van levend waterDoor de gouden godsstad vloeit.3. Schoon tehuis voor moede pelgrims Komend uit de zand-woestijn,Waar zij rusten van hun werkenBij de springende fontein.4. Wat een vreugde zal dat wezenStraks vereend te zijn met HemIn die stad met paarlen poortenIn het nieuw Jeruzalem.Koor: Daar zal ik mijn Heer ontmoeten,Luist'ren naar zijn liefdestem.Daar geen rouw meer en geen tranenIn het nieuw Jeruzalem.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page